CONTACTE

SOM Produccions portem a terme diverses activitats, com el management de grups musicals, la gestió d’equips de so i llums, la producció d’esdeveniments diversos, el control tècnic d’obres culturals, etc.
 
SOM Espectacles és un projecte transversal de la cooperativa Tres Branques. Amb un marcat to innovador i responsable, neix per donar resposta a les necessitats que sorgeixen en les diferents persones que fan i gestionen cultura a casa nostra. Des dels músics, als tècnics de so, com les persones que gestionen equipaments culturals o bé dinamitzen la cultura municipal des d’entitats públiques.
 
Els anys d’experiència de les persones que estem al capdavant d’aquest projecte, fa que presentem diversos serveis adaptats a la realitat actual. Així que, un músic, a part del management clàssic podrà trobar en SOM Produccions un suport professional en la producció dels seus concerts o espectacles, però també un servei d’assessorament laboral, fiscal i comptable. Per altre banda, una regidoria de cultura també trobarà amb SOM Produccions la resposta a diverses necessitats, gestió d’espais, producció cultural, organització d’esdeveniments, etc.
 
L’equip tècnic de SOM Produccions, doncs, és prou ampli com per donar resposta a molts dels aspectes que avui en dia sorgeixen en l’àmbit cultural i contribueixin a millorar la nostre cultura i el nostre entorn social.
Si teniu qualsevol tipus de sugeréncia, dubte o us voleu possar en contacte amb nosaltres per qualsevol altre motiu, aqui teniu el espai per fer-ho.
Ompliu els camps corresponents i deixeu un missatge amb la vostre proposta. 
Els camps marcats amb un * són obligatoris.

Telèfons de contacte:

(+34) 607843631 - (+34) 931712590